• Proizvodi prema najvišim automobilskim standardima
  • Najviši nivo u preciznošću izrade
  • Široki asortiman

27.09.2018

EUROPART glavčine točka proizvode se od legure sivog livenog željeza visokog kvaliteta i otpornosti na temperature. Najsavremenijim postupkom izrade osigurava se dobijanje tačnih i odgovarajućih dimenzije kao i aksijalna i radijalna ruta. Valjkasti ležajevi visokog kvaliteta i kvalitetom orginalne opreme zajedno sa dugotrajnim mazivom za visoke temperature garantuju precizno vođenje osovine, vrlo dugačak vijek trajanja kao i malu proizvodnju buke.

„Naše EUROPART glavčine točka stalno podliježu vrlo strogim testovima funkcionalnosti i dugotrajnosti životnog vijeka“, objašnjava Sebastian Kamphaus, menadžer za upravljanje. Kamphaus je uvjeren, da su „glavčine točka optimalno proširenje asortimana u portfoliji proizvoda EUROPART Premium Parts“.

EUROPART Premium Parts nude sa svojih preko 7.500  proizvoda vrlo širok asortiman. On obuhvaća dijelove iz područja osovine, šasije, opreme za motore, osvjetljenja, opreme i pribora. Klijenti mogu osim toga naći i potrošni materijal i proizvode za radionice. Sa kvalitetnim menadžmentom  koji je uspostavljen širom svijeta najbolji distributer dijelova za komercijalna vozila osigurava vrlo visok nivo profesionalnosti za Independent Aftermarket (IAM).

Svi rezervni dijelovi se mogu brzo i lako naručiti na adresi www.ewos.net - EUROPART Online-Shop.