Hagen, 11.11.2015

Ulja brenda EUROPART za motore, zupčanike i hidraulične sisteme odobrili su za upotrebu sa svojim proizvodima MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Volvo, ZF i Mack. Ovo odobrenje znači da klijenti sada mogu biti sigurni da su EUROPART motorna ulja 100% kompatibilna sa njihovim vozilima.

EUROPART ulja karakterišu mala potrošnja, nizak nivo taloženja na klipovima i velika otpornost na oksidaciju, tako da se mogu duže koristiti, sa dužim intervalom zamene. Naše motorno ulje niske viskoznosti „NFZ-Premium MAXX SAE 5W-30“, na primer, pruža visok nivo zaštite novih motora Euro 5 i Euro 6 sa niskom emisijom. Ovo ulje, proizvedeno isključivo u Nemačkoj, takođe se može koristiti u starijim modelima vozila, a takođe je pogodno za upotrebu u teretnim vozilima i autobusima. Dodatno su dostupna motorna ulja različite viskoznosti, kao što je naše super nisko viskozno ulje 10W-40, koje je idealno univerzalno mazivo za one sa bogatim i raznovrsnim voznim parkom, i naše SAE 15W-40 koje se takođe može koristiti za vozila sa sistemima ubrizgavanja AbBlue i kod kojih su potrebni duži intervali zamene ulja.

U EUROPART asortiman spadaju i ulja za prenosnike sa odobrenjem proizvođača, posebno snažno ulje za prenosnike eksploatisane u otežanim uslovima Sinthogear Int. SAE 75W-80. Ovo ulje je savršeno za opterećene menjače sa i bez retardera ili intardera i pomoćnih menjača. Korišćeni postupak sinteze znači da je ulje potrebno menjati samo nakon upotrebe do 400.000 km (u zavisnosti od specifikacija proizvođača), čak i nakon izlaganja visokim temperaturama.

 

  • NFZ-Premium MAXX SAE 5W-30 " motorno ulje niskog viskoziteta sada pogodno za motore Euro 5 i Euro 6
  • Ulja i maziva za motore i zupčanike dostupna su u različitim viskozitetima